Blogg

Uppdatering från Joanna i Belgien

Hej på er!

Lite mer än två månader sedan jag skrev något här, har faktiskt saknat det lite.
Jul och nyår har passerat och jag befinner mig fortfarande i Belgien, mer än redo för va 2021 ska erbjuda.

Julen spenderades hemma i Sverige vilket var väldigt mysigt, fick se lite snö och känna lite vinterkänsla. Och såklart var det roligt att träffa alla familjen och vänner, konstaterade nyss att jag bara varit hemma 11 dagar på över ett halvår vilket inte är likt mig då jag älskar att vara hemma. Nyår spenderades här på Stephex, vi hade väldigt roligt.

Märker knappt av pandemin som pågår eftersom vi är som en egen liten by här, isolerade från allt. Liten nyårshälsning från mig.

 

Så, 27 januari. Vi har ett nytt år framför oss och jag är REDO, har så mycket som jag vill berätta för er men kommer hålla det för mig själv ett tag till. Hästarna blev vet checkade förra veckan och alla är redo för en ny säsong full av tävlingar, vår första destination är Arezzo, Italien. Vi åker i början av Mars och stannar i en månad, ser verkligen fram emot det. Vi kommer ha 8 hästar med oss. Känns som att vintern kommer bli kort, nedräkningen har börjat för Italien, väl där hoppas jag på lite vår och när vi är hemma här igen kommer det definitivt vara vår!

Säg hej till Baltik, vi börjar bli riktigt bra kompisar. Har varit här i ett halvår nu och börjar lära känna hästarna på ett annat plan, jag vet hur dom reagerar i olika situationer och vad varje häst behöver.

 

Och förresten, måste visa er denna skönhet!
Hennes namn är Tessa och hon har precis kommit in från lösdriften då det är för blött och regnigt nu. Men hur söt är hon inte, hon är verkligen enorm. Vet dock inte riktigt vilken ras hon är. En liten uppdatering på hur jag mår och vad som händer här borta. Vet inte riktigt vad målet med blogginläggen i år är men har en del spännande saker att ta upp. Men som sagt så är det en del som jag inte kan säga riktigt än.

Vi hörs snart igen, heeej då

Joanna i Belgien