Blogg

Här är vi

Team Stigsbergs Gård. Det vi har gemensamt är hästarna och Stigsbergs Gård annars kommer vi från olika bakgrund med varierande erfarenheter. Jag Sara Dolvander är ägare av Stigsbergs Gård Hästsportbutiken. I verksamheten har vi även stall med inackorderingar, uthyrning av hus och rum. Vi kommer dela på bloggen.

Anneth Gustafsson är butikschef på Stigsbergs Gård och har egen Gård med lite häst och höns ett par km längre bort hon kommer delge er livet på landet med arbete, gård, djur, barn ni vet den härliga balansen och att njuta av stunderna.

Viveka Brolin vår Webbshop-klippa och brodyrexpert. Hon är 20 år och har en fin dressyrhäst som hon delar med sin syster som hoppar. Hon är en kreativ, härlig ambitiös tjej som har tuff smak och efter att ha arbetet hos oss sen hon var 15 år provat det mesta i vårt sortiment och hjälper oss att hela tiden utvecklas.

Linnea Von Sydow träffar ni på helgerna hon har just nu en ponny hon utvecklar under gymnasietiden. Det är roligt att följa henne och Ponnyns utveckling. Utöver det har hon två mini-shettisar hemma på gården i Hjälstaviken. De är så gulliga och charmiga precis som sin matte.

Vårt Team har växt och Louise Sättermann kom till senast hon har två mycket fina Dressyrhästar och bor på Hormesta med dem och sin pojkvän. Hon låter oss följa henne på sociala medier där hon utvecklar sin unghäst med lekande träning. De är så mysiga tillsammans. När vi ser hennes äldre häst Alex som är en gentleman som ambitiöst utför alla rörelser på Louises fina kommandon är det vackert. De tränar i utmanartruppen till Landslaget och låter oss veta mer om det och roliga övningar vi kan träna på.

Mimmi Skoglund är vår Daredevil hon hoppar och satsar högre och högre. Nu när gymnasium är klart och deras Gård i Bålsta börjar ta form med eget stall och ridbana utanför ytterdörren ska det bli roligt att se hur de utvecklas. Mimmi har en målmedvetenhet som jag bara kan avundas. Men hon har visat under åren att kärleken till hästen kommer först. Hon har en sagohäst Crazy som är så vacker och klok. De har tillsammans övervunnit många svårigheter och har idag ett ömsesidig samarbete med gränser och förståelse, även om det innebär att de inte kommer övervinna de högsta hindren så går de långt tillsammans.

Här kommer vi blogga och ser fram emot att dela det med er!