Jag heter Mimmi Skoglund och är 18 år. Jag går trean på gymnasiet. Jag kommer från Bålsta och började rida när jag var Tre år gammal. Jag började som de allra flesta, på ridskolan i närheten, och gick där tills jag var 8 år gammal. Sedan blev det egna ponnyer tillsammans med min mamma. Jag blev framgångsrik på min C ponny Oilean carna när jag var 15 år. Vi placerade oss i alla tre SM vi ställde upp i och slutade som bäst med ett silver.

Efter ponny tiden så köpte vi min första storhäst Craysi 1. Craysi är en väldigt känslig individ, vilket har gjort att vi inte fick de framgångarna vi hade hoppats på under min juniortid med honom. Craysi står hela familjen väldigt nära och därför ger vi honom den tiden han behöver. Vi tror forfarande väldigt mycket på craysi i framtiden och hans förmåga.

Under juniortiden bestämde vi oss för att satsa helhjärtat på en ny junior häst till mig och därför köpte vi Frank junior i början av 2018. Frank är en mycket lugnare och stabilare individ än craysi, samt mycket erfarenheter sen tidigare. Jag och Frank har tävlat upp till 140, och 135 med placering. Frank har lärt mig enormt mycket under min juniortid. Vi har även en liten mini Shetland som heter Robin och är tre år. Robin agerar mest sällskap till de andra hästarna.

Till årskiftet går jag över från junior till Young rider. Planen är att ha kvar Frank och fortsätta etablera oss i 140 och de högre klasserna. Craysi och jag ska bara fortsätta lära känna varandra och hoppa mindre klasser. Vi köpte hästgård sommaren 2019 och har precis byggt klart vårat egna stall. Det är en dröm både jag och mamma har haft under alla år så vi är väldigt lyckliga över att ha hästarna hemma. Tanken är att fortsätta utveckla våran hästgård till de bättre de närmsta åren.

Till sommaren tar jag studenten och efter de ska jag satsa helt och hållet på hästarna. Kan vara hemifrån på gården, eller så åker jag iväg utomlands eller i Sverige och tar satsningen därifrån. De får vi se i framtiden.