Jag heter Malin Johansson och är 18 år, går sista året i gymnasiet, Juridisk inriktning. Jag började rida på ridskola när jag var 5 år och köpte min första ponny när jag var 8 år. Jag har haft 3 ponnysar, min senaste D-ponny tävlade jag även en del dressyr på och han såldes för snart 4 år sedan till en tjej i Grillby.

 

Jag köpte min första storhäst, Danish Blue, när jag var 15 år och han är fortfarande kvar i stallet. Jag hade även under ett par år en väldigt fin tävlingskompis, Andris Irna, som var med och tog upp Enköpings ridklubb till Eliten.

Just nu har jag två egna hästar, Danish Blue (Daniel) och Lacrondos (Kicken) som jag tävlar samt ytterligare en häst, Miss Zeline, jag tränar och tävlar.

 

Daniel är 10 årig valack e. Mr. Blue, ue. Indorado. Han hoppar 1.35m klasser och målet med honom i år är att bli stabil i 1.40m klasser.

Kicken är nybliven 6 åring e. Lasandos som vi tror väldigt mycket på. Vi köpte honom för ca 1,5 år sedan som 4 åring och hade då hoppat felfritt i Falsterbo. Han gick Elmia förra året som 5 åring och debuterade 1.25m där med ett nedslag. Målet med honom i år är att han ska bli stabil i 1.30m klasser och kvala honom till både Falsterbo och Elmia.

Zeline är ett 8 årigt sto som jag tävlat sedan i höstas. Hon hoppade en del när hon var 5 år men har sedan dess gått mest dressyr. Vi hann starta några 1.20m klasser med bra resultat innan säsongen tog slut. Målet med henne i år är att bli stabil i 1.30m klasser.

 

Jag är en väldigt målinriktad ryttare och jobbar hårt tillsammans med mitt team för att nå dem. Min huvudtränare är Lotta Björe och min mentor är Emma Emanuelsson, tränar även en hel del för Sylve Söderstrand. Då dressyren är en väldigt viktig del även för hopphästarna har jag tränat för Siv Birgersson sedan jag var 11 år.