Blogg

Här kommer en presentation av ännu en teammedlem

Hej allihopa,

Vad roligt att jag får vara med här! Louise heter jag och tävlar dressyr på elitnivå. I ca ett år har varit en stolt medlem i Team Stigsbergs Gård. Mig kommer ni kunna följa på tävlingar och i den vardagliga träningen med mina hästar Alex och Julle. Dessutom har jag och min sambo precis köpt en liten hästgård och ni kommer såklart få hänga med i utvecklingen av den också.

Alex och jag har hängt ihop sedan han var tre år och vi har hunnit med alla möjliga äventyr tillsammans och förra året red vi våra första internationella tävlingar (och tog våra första internationella placeringar). I år har vi hunnit med en SM-final och hoppas hinna med några fler starter här i Sverige under hösten.

Min 6-åriga Julle vann sin första MsvB alldeles nyligen och nu tränar vi för att kunna rida 7-årsklasser och St George nästa år.

Tillbaka till bloggen